fbpx
інвестиція нерухомість

Інвестиція в новобудову: чи варто вкладати гроші?

Придбання квартири може бути не лише об’єктивно необхідним кроком. Купівлю новобудови можна розглядати, як довгострокову інвестицію. Цієї думки притримується і солідний ряд фінансових експертів. Отож, на нерухомості можна заробити:

  • здаючи її в оренду;
  • перепродаючи по більш вигідній ціні.

Спершу поговоримо про оренду. Перед такою інвестицією радимо вивчити, якими саме квартирами цікавляться на ринку (одно-, дво- чи трикімнатними),  а також популярність того чи іншого району міста. Таким чином ви доволі швидко зможете знайти орендарів, якщо квартира матиме зручне розташування та «ходовий» метраж.

Щодо перепродажу. Якщо ви придбали квартиру під час зведення будинку, то з часом можна її перепродати за більш високою ціною. Але, щоб не втрапити до рук недобросовісного забудовника, радимо обов’язково поцікавитись його репутацією та чи все гаразд у нього з документацією. Корисні поради щодо юридичних аспектів знайдете тут: (посилання на статтю).

Між іншим, ви можете поцікавились умовами перепродажу у самого забудовника. А в деяких випадках, відділ продажу, навіть зможе допомогти вам знайти потенційного покупця чи проконсультувати з цього питання.

Чому все ж таки варто вкладати у нерухомість?

  • Це один з найнадійніших видів інвестицій, адже нерухомість не може повністю знецінитись.
  • За необхідності ви можете почати використовувати житло у власних цілях (наприклад, якщо ваша родина розширилась).
  • При здачі в оренду – ви отримуєте гарантований пасивний дохід. Єдине, що варто пам’ятати: квартира окупиться не так швидко, як хотілось би.
  • Якщо вам знадобляться кошти, то квартиру можна продати, або ж вона може стати заставою по кредиту.

Зацікавив саме такий вид інвестицій? Тоді поцікавтесь новобудовами, що пропонує компанія «КромаксБуд». Зокрема, наразі ви маєте нагоду вкласти кошти у квартиру, що зводиться за адресою Проспект Незалежності 137 А.

Деталі у відділі продажу на вул. Руській 213 Б.

Телефон для довідок 066 918 90 50, 098 918 90 50

Соціальні мережі
Останні новини

Зв'язатись з нашим менеджером